Moderator in de Positieve Heroriëntering

Ben je in contact gekomen met de visie van Positieve Heroriëntering? Wil je graag meer weten over hoe dat dan precies in zijn werk gaat? Heb je zin om een diepgaande vorming door te maken die uitgebreid stil staat bij alle aspecten van Positieve Heroriëntering?

We bieden een 5 daagse open opleiding aan die mensen de kans wil geven om in een open aanbod kennis te maken met de visie. Op het einde van deze opleiding wordt na evaluatie een certificaat voorzien voor de deelnemers.

Doorheen de 3 eerste dagen introduceren we de visie, de methodiek en gaan we hierop oefenen. We staan stil bij de krachtlijnen van Positieve Heroriëntering en wat die voor ons en onze gezinnen kunnen betekenen. Tijdens de terugkomdagen gaan we dieper in op reeds opgedane praktijkervaring en uitdagingen waarmee we geconfronteerd worden. Thema’s worden verder uitgediept.

  • Voor wie?
    Mensen die reeds de basisopleiding Positieve herorientering hebben gevolgd en die zich verder willen trainen in de methodiek en die daarvoor een erkend certificaat willen verwerven.
  • Kostprijs opleiding: 2-daagse opleiding + broodjes: 290 €/persoon
  • Geslaagde deelnemers ontvangen een certificaat
  • Inschrijven + alle info: 
    fieke.vanhauwaert@ligand.be, www.ligand.be