Sterker in het omgaan met uitdagende situaties op school en in gezinnen

Ligand biedt trainingen herstelgericht werken en positieve heroriëntering aan vanuit een sterk gewortelde praktijk in scholen en gezinnen.

Leer hoe je krachtiger kunt blijven staan zonder jezelf te verliezen. Krachtiger én met meer impact. Het start hier.

ONTDEK ONZE OPLEIDINGEN

We maken graag mee het verschil in...

Onderwijs

Als leerkracht sta je onder voortdurende hoogspanning. Door de vele, diverse noden van leerlingen kom je nauwelijks nog aan lesgeven toe. Leerlingen stellen uitdagend gedrag waar jij niet altijd een pasklaar antwoord voor hebt. Zonder dat je het wil, ga je met hen in de clinch. Dit is niet waarom je leerkracht geworden bent. Maar het kan anders!

Meer info

Jeugdhulp & Welzijn

Is jouw job als context- of gezinsbegeleider met voorsprong de mooiste ter wereld? Absoluut. Wat een voorrecht om jongeren en kinderen te begeleiden in hun meest cruciale jaren! 
Maar dagelijks in de vuurlinie staan, vraagt veel moed en energie. 
Af en toe loop je vast.


Meer info

We zijn sterk in...

Opleiding

Geworteld vanuit een solide praktijkervaring ontwikkelen en delen onze trainers hun inzichten en praktische tools om jou krachtiger te maken in uitdagende situaties.   

Meer info


Coaching

Wil je een conflict/uitdagende situatie aanpakken maar twijfel je even? Heb je nood aan iemand die je loodst doorheen de uitdagende situatie? 

 
Meer info​​

Interventie

Nood aan een stevige interventie na een conflict met een jongere, leerkracht, ouders... in jouw team? Ligand is jouw metgezel in de crisis. 


Meer info


ONTDEK DE MAGIE VAN HET CIRKELEN

SHOP

 LEES ONZE BLOG

LEES ONZE BLOG

Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief!

Blijf op de hoogte van nieuws, blogposts & nieuwe opleidingen