top of page

ALGEMENE VOORWAARDEN

Inschrijven kan enkel via de website van Ligand. Wanneer we je gegevens goed hebben ontvangen, krijg je een automatisch antwoord per mail. Deze mail geldt als bevestiging van je inschrijving! Vanaf dan gelden de annuleringsvoorwaarden. Indien je meteen na inschrijven geen autoreply ontvangt is er wellicht iets fout gelopen. Je neemt dan best contact op met wim.huyzentruyt@ligand.be 

De betaling gebeurt online, een factuur ontvang je onmiddellijk bij je registratie of bestelling. Een 2-tal weken voor aanvang van de opleiding krijg je een mail met de laatste praktische informatie. Op de site vind je ook alle info omtrent start uur en locatie. 

De prijs voor een vorming staat steeds vermeld in het programma.

Cursusmateriaal, drank en broodje zijn steeds inbegrepen tenzij anders aangegeven.

 

Een inschrijving kan je enkel per mail naar wim.huyzentruyt@ligand.be annuleren. Je bijdrage storten we dan terug, met inhouding van 10 % administratiekosten. Als je minder dan één maand voor de aanvang van de vorming annuleert, houden we het inschrijvingsgeld in. Uiteraard geven we steeds de mogelijkheid dat een collega jouw plaats inneemt. 

Als een vorming of opleiding wegens organisatorische redenen niet doorgaat, brengen we je daar tijdig van op de hoogte en krijg je uiteraard het inschrijvingsgeld integraal terug.

Om de vorming zo interactief en ervaringsgericht mogelijk te maken, is het aantal plaatsen per vorming vaak beperkt (richtlijn: 15 personen). Schrijf daarom tijdig in. 

We aanvaarden geen opleidingscheques als betaling. 

Je mailadres nemen we op in onze verzendlijst voor de nieuwsbrief. Wens je deze mailing niet te ontvangen dan kan je het mailadres makkelijk uitschrijven bij de eerste mailing. De verkregen persoonlijke gegevens geven we niet door aan andere organisaties. 

bottom of page