ALGEMENE VOORWAARDEN

Inschrijven kan enkel via het inschrijvingsformulier dat je onder elk vormingsaanbod op deze website aantreft. Wanneer we je gegevens goed hebben ontvangen, krijg je een automatisch antwoord per mail. Deze mail geldt als bevestiging van je inschrijving! Vanaf dan gelden de annuleringsvoorwaarden. 

Indien je meteen na inschrijven geen auto reply ontvangt is er wellicht iets fout gelopen. Je neemt dan best contact op met stijn.deprez@ligand.be 

 

De factuur sturen we met de post naar het facturatieadres die je opgaf bij inschrijven. 

Een 2-tal weken voor aanvang van de opleiding krijg je een mail met alle praktische informatie.  Op de site vind je ook alle info omtrent start uur en locatie 

De prijs voor een vorming staat steeds vermeld in het programma. Cursusmateriaal, drank en broodje zijn steeds inbegrepen tenzij anders aangegeven.

 

Betaal pas nadat je de factuur hebt ontvangen. 

Een inschrijving kan je enkel per mail naar stijn.deprez@ligand.be annuleren. Je bijdrage storten we dan terug, met inhouding van 10 % administratiekosten. Indien je de factuur nog niet betaalde krijg je alsnog de vraag de administratiekosten over te maken. Als je minder dan één maand voor de aanvang van de vorming annuleert, houden we het inschrijvingsgeld in of dien je de factuur volledig te betalen. Uiteraard geven we steeds de mogelijkheid dat een collega jouw plaats inneemt. 

Als een vorming of opleiding wegens organisatorische redenen niet doorgaat, brengen we je daar tijdig van op de hoogte en krijg je uiteraard het inschrijvingsgeld integraal terug.

 

Om de vorming zo interactief en ervaringsgericht mogelijk te maken, is het aantal plaatsen per vorming vaak beperkt (richtlijn: 15 personen). Schrijf daarom tijdig in. We aanvaarden geen opleidingscheques als betaling. 

 

Je mailadres nemen we op in onze verzendlijst voor de nieuwsbrief. Wens je deze mailing niet te ontvangen dan kan je het mailadres makkelijk uitschrijven bij de eerste mailing.  

 

De verkregen persoonlijke gegevens geven we niet door aan andere organisaties. 

 VOOR EEN BETER SAMEN LEVEN 

© 2018 Ligand / vzw Oranjehuis  Moorseelsestraat 146 / 8501 Heule (Kortrijk)

 

Algemene Voorwaarden

  • Black Facebook Icon
  • Black Twitter Icon
  • Black Instagram Icon