PERSOONLIJK GROEITRAJECT PROCESBEGELEIDER: 10 september - 21 januari

Je wil je deskundigheid in PH vergroten.

Inschrijving voor PERSOONLIJK GROEITRAJECT PROCESBEGELEIDER: 27 februari - 4 juni
895,00 € 895.0 EUR
De verkoop eindigt op 09-09-2024 09:00 (Europe/Brussels)
Aantal

Dit traject biedt jou de kans om te investeren in je persoonlijke ontwikkeling en groei. 

In deze module kan je samen met enkele like-minded collega’s aan de slag met je persoonlijke ontwikkeling binnen je werkcontext.

Op welke thema’s bots je steeds binnen je werk? Welk effect heeft dit op jou en de ander? Hoe wil je hiermee aan de slag? Hoe zie je jezelf groeien?

Dit zijn de vragen waar we gedurende een half jaar, in een kleine groep, mee aan de slag gaan.

HOE GAAN WE TE WERK? 

Je krijgt in een groep met 12 andere deelnemers een veilige, uitdagende context waarin we ons eigen functioneren gaan onderzoeken.

Concrete werkervaringen van elke deelnemer zijn het vertrekpunt. Jouw praktijksituaties worden gelinkt aan het proces van je persoonlijke ontwikkeling. 

Elke bijeenkomst wordt gestart met een gezamenlijk verdiepingsmoment in een thema gelinkt aan onze visie.   

  • Dinsdag 10 september 9u30 - 13u: Wat zijn mijn overtuigingen? Op welke manier kleuren deze opvattingen over mezelf mijn blik en de realiteit over mezelf en de ander? Welke impact heeft dit op mijn begeleidingen? 
  • Dinsdag 15 oktober 9u30 - 13u: Welke rol speelt mijn ego in mijn interacties met mezelf en de ander? Vind ik erkenning in mezelf of heb ik hiervoor de ander nodig? Welke impact heeft dit op mijn begeleidingen?  
  • Dinsdag 19 november 9u30 - 13u: Wat is mijn eigenwaarde? Kunnen we ontdekken wat onze eigen specifieke drijfveer is en van hieruit stevig in ons werk staan?  
  • Dinsdag 10 december 9u30 - 13u: Kunnen we moedig zijn om te werken vanuit onze eigenwaarde? Hoe ontwikkel ik moed? Wat is de rol van vertrouwen hierin? Wat is de rol van mildheid hierin? Welke impact heeft dit op mijn begeleidingen? 
  • Dinsdag 21 januari 9u30 - 13u: Hoe maak ik de vertaalslag naar mijn werk? Kan ik het geleerde duurzaam maken? Wat installeer ik hiervoor? 

Tussen elke bijeenkomst zijn er ondersteunende opdrachten en blijven we aanspreekbaar voor elke vraag die zich aandient in de processen. 

Heb je vragen over dit groeitraject of wil je meer informatie? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We staan klaar om je te assisteren en je te voorzien van alle benodigde details.

PRAKTISCH 

  • Locatie: Fatima site, Moorseelsestraat 148, 8501 Heule
  • Lunch is inbegrepen.
  • Groep van 12 deelnemers 
  • Ondersteunende opdrachten tussen elke bijeenkomst 
  • Meer info lies.coppejans@ligand.be   

 

Datum & Tijd
dinsdag 10 september 2024
Start - 00:00 (Europe/Brussels)
dinsdag 21 januari 2025
Einde - 00:00 (Europe/Brussels)
Organisator

Ligand

+32 496 52 93 38
0496529338
lien.decorte@ligand.be
DELEN

Zoek uit wat mensen zien en zeggen over dit evenement, en neem deel aan de conversatie.